Logo GOK

KOREAŃSKI FERMENT z Inessą Kim

Witajcie po przerwie świątecznej :) Wypoczęci, najedzeni ?

My ruszamy z kolejnymi propozycjami dla Was :) póki co związanymi z jedzeniem:)

Tym razem KOREAŃSKI FERMENT z Inessa Kim :)

Koreanka mieszkająca w Polsce od ponad 20 lat. Pasjonatka gotowania i zdrowego stylu życia. Była uczestniczką drugiej edycji show kulinarnego TOP CHEF. Często gości w programie „Pytanie na Śniadanie”, tworzy podcast „Pikantnie – Inessa Kim prosto z kuchni”. Od kilku lat prowadzi firmę szkoleniowo-doradczą. W studiach kulinarnych w całej Polsce uczy gotować po koreańsku

(i nie tylko), prowadzi także profesjonalne szkolenia dla kucharzy

i szefów kuchni. W 2019 roku wydała swoją pierwszą książkę „Koreański ferment. O kimchi, życiu i gotowaniu”, a w grudniu 2021 roku - drugą książkę „KIMCHI KETO. Historia mojej przemiany” książki będą do nabycia w trakcie warsztatów, oczywiście z autografem Inessy.

Podczas warsztatów uczestniczki zdobędą wiedzę teoretyczną, jak i praktyczną dotyczącą kimchi ( i nie tylko), odbędzie się wspólnie gotowanie potraw, które na koniec skosztujecie  przygotowane kimchi gotowe do kiszenia zabierzecie do domu.

Zachęcamy do zapisów, ilość miejsc ograniczona.

Koszt 4 h warsztatów to 150 zł.

Zapisy pod nr. 71 312 81 18

KOREAŃSKI FERMENT.jpeg

Opublikował: Danuta Krasucka
Data publikacji: 19-04-2022 13:56
Icons from IcoFont